Tervetuloa tanssimaan kesälukukaudelle 31.5. -25.6.2021!

Ilmoittautuminen on nyt avoinna pe 28.5 saakka! Varaa paikkasi hyvissä ajoin!

Tunteja lapsille:

Tanssistartti 6-8v:

Torstaisin klo 16-30 – 17.30

Tunneilla tutustutaan tanssin maailmaan eri lajien kautta. Tunneilla harjoitellaan niin nykytanssin kuin hip hopin alkeita liikkeen ja leikin kautta. Tavoitteena on innostaa liikkumaan musiikin tahtiin ja samalla oppia tanssin ensimmäisiä askelia! Tunti sopii aloittelevalle tanssijalle.

Tutustu hip hopiin 9+:

Torstaisin klo 17.30 – 18.30

Tunneilla hypätään hip hop -tanssin maailmaan tutustuen lajin ja kulttuurin ominaisiin piirteisiin. Tunneilla harjoitellaan helppoja hip hop -tanssin perusteita sekä musiikin kuuntelua. Tavoitteena on löytää tanssin ilo ja saada ensimmäinen kosketus katutanssiin! Tunti sopii aloittelijoille. Tunneilla suositellaan käytettäväksi sisäkäyttöön soveltuvia kenkiä. 

Tutustu nykytanssiin 8+:

Tiistaisin klo 17.00 – 18.00

Tunnilla tutustutaan nykytanssin peruselementteihin ja tekniikkaan erilaisten harjoitteiden kautta. Tunti sopii aloittelijoille ja tavoitteena on löytää innostus lajia kohtaan!

Tunteja nuorille ja aikuisille:

Show aikuiset avoin:

Torstaisin klo 18.30 – 19.30

Aikuisten show-tunneilla pääpaino on hauskanpidossa! Tule hakemaan hyvää fiilistä ja anna musiikin rytmin viedä mennessään! Tunnit ovat koreografiapainoitteisia ja ne pohjautuvat jazztanssin maailmaan. Tunti on tasoltaan avoin, joten tule juuri sellaisena kuin olet! 

Hip hop aikuiset avoin:

Tiistaisin klo 19.00 – 20.00

Aikuisten hip hop-tunneilla tutustutaan rennolla otteella hip hop-tanssin maailmaan! Käydään tutustuen läpi hip hop-kulttuuriin kuuluvia piirteitä ja löydetään tanssin ilo hip hop-tanssin perusteiden, kuten eri askelkuvioiden kautta. Tunnin taso on avoin eli mukaan mahtuu kokeilunhaluisia ja energisestä menosta kiinnostuneita, taitotasosta riippumatta! Tunneilla suositellaan sisälle soveltuvien kenkien käyttöä.

Aikuisbaletti perus:

Tiistaisin klo 18.00 – 19.30 (90min)

Keskiviikkoisin klo 19.30 – 20.45 (75min)

Tunneilla harjoitellaan  klassisen baletin perusliikkeitä tanko -ja keskilattiatyöskentelyn  avulla.Tunneilla käydään läpi baletin liike materiaalia ja työstetään mm. vartalon oikeaa asentoa ja hallintaa, venyvyyttä ja jalkatyöskentelyä, linjausta, koordinaatiota sekä musiikin ja liikkeen kohtaamista tanssillisessa ilmaisussa.

Lattiatanko avoin:

Torstaisin klo 19.30 – 20.30

Lattiatanko on baletista ammentava kehonhuoltotunti, jolla vahvistamme ja venytämme kehoa. Keskitymme tunneilla erityisesti rankaa ja ylävartaloa avaaviin sekä keskivartaloa ja jalkojen lihaksia vahvistaviin  harjoituksiin. Tunneilla tehdään klassisen baletin liikkeitä lattialla maaten ja istuen, mutta tunti ei edellytä aikaisempaa tietämystä klassisesta baletista. Lattiatanko on tehokas kehon hallinta ja liikkuvuutta edistävä harjoittelumuoto. Se vahvistaa keskivartaloa ja auttaa löytämään oikeat kehon linjaukset. Lattiabaletti onkin erinomainen kurssi, joka sopii kaikille.

Barre:

Maanantaisin klo 17.15 – 18.15

Avoimen tason supertehokas treeni, joka vahvistaa etenkin pakaroita, reisiä ja keskivartaloa. Barre kehittää kestävyysvoimaa ja sytyttää ryhtiä kohottavat syvät lihakset. Tunnilla treenataan musiikin tahdissa, unohtamatta kehon linjausta ja loppuvenyttelyä.

FasciaMethod:

Maanantaisin klo 18.15 – 19.15

Avoimen tason kehonhuoltotunti, jossa yhdistyvät liikkuvuusharjoittelu, kehonhallinta, dynaaminen täsmä venyttely sekä pallohieronta. Menetelmä sopii hyvin sekä kireille lihaksille että yliliikkuvuuteen taipuville. Lempeiden toistojen avulla kehon liikkuvuus ja hallinta alkaa kehittyä ja huomaat kehossa uutta tilan ja ryhdin tuntua!

Tunteja edistyneemmille harrastajille:

Karakteritanssi avoin tunti:

Keskiviikkoisin klo 18.30 – 19.30

Perjantaisin klo 16.30 – 17.30

Karakteritanssi yhdistelee eri maiden kansantansseja ja baletin liikekieltä. Tunneilla harjoitellaan karakterintanssin eri tyylejä ja rytmejä sekä hiotaan tanssi-ilmaisua. Sarjoja tehdään sekä tangossa että keskilattialla. Tunneilla pääsee tutustumaan monipuolisiin karakteritanssin koreografioihin eri maista kuten Espanjasta, Italiasta, Venäjältä, Unkarista jne.

Nykytanssi koreografia:

Tiistaisin klo 19.30 – 21.00

Tunnilla harjoitellaan joka viikko vaihtuvaa koreografiaa, joka hyödyntää nykytanssin elementtejä osana monipuolista ilmaisua, musiikin kuuntelua, sekä tanssitekniikkaa. Tunnilla oppilas pystyy kehittämään omaa kokonaisvaltaisempaa ilmaisua, rohkeutta, sekä omaan tulkintaa annetusta materiaalista itseään haastaen.  

Lattiatyöskentely:

Maanantaisin klo 19.15 – 20.45

Tunnilla tutustutaan lattiaan liikkeen mahdollistavana tukipintana, sekä hyödynnetään lattian pintaa osana kehon kokonaisvaltaista liikkumista lattiatasossa. Tunti harjoittaa kehon voimaa, koordinaatiota, sekä liikkuvuutta lattiatasossa erilaisten tilassa  liikkuvien harjoitteiden, tanssisarjojen, sekä improvisaation kautta. Tunti on avoin ja jokainen pystyy työskentelemään tunnilla omista lähtökohdistaan käsin.

Showjazz 11+:

Keskiviikkoisin klo 18.30 – 19.30

Showjazz-tunneilla on tarkoitus nauttia tanssin monipuolisuudesta ja hyvästä meiningistä! Tunneilla käydään läpi jazztanssin perustekniikkaa ja tutustutaan showtanssimaailmaan erilaisilla ilmaisuharjoitteilla ja monipuolisilla, vaihtuvilla loppusarjoilla. Suositeltava tanssikokemus alla noin 1-2 vuotta. Tule mukaan energiseen tekemiseen!

Koreografiatyöskentely:

Keskiviikkoisin klo 17.00 – 18.30

Tunneilta saat apua ja työskentelytapoja oman liikkeen ja improvisaation kehittämiseen, joiden kautta lähdemme myös työstämään omaa valmista materiaalia ilman paineita tai odotuksia. Erilaisten pari- ja ryhmätehtävien kautta käymme myös läpi ideoita ryhmäkoreografioiden työstämiseen. Tunnin taso avoin kaikille.

Commercial:

Tiistaisin klo 18.00-19.00

Commercial-tunneilla keskitytään erilaisten loppusarjojen harjoitteluun sekä panostetaan oman esiintyjyyden ja itsevarmuuden kehittämiseen tutustumalla erityisesti nykypäivän artistien esiintymiseen lavalla ja musiikkivideoissa. Tutustumme myös eri lajien kulttuuriin ja tekniikkaan, joita loppusarjat hyödyntävät. Tunti tarkoitettu keskitason harrastajille, eli vähintään 2 vuotta tanssikokemusta omaaville.

Lyrical jazz:

Perjantaisin klo 17.30 – 19.00

Lyrical jazz tunneilla treenataan jazzin perustekniikkaa yhdistettynä musikaalisuuteen ja flowhun. Tunnin tavoitteena on harjoitella monipuolista materiaalia ja nauttia tanssin ilmaisukyvystä! Tunti on tarkoitettu keski- ja jatkotason harrastajille.

Tanssielokuva -produktio:

Torstaisin klo 17.00 – 18.30

Nimensä mukaisesti tunneilla tehdään ja kuvataan tanssielokuva! Tällä tunnilla hyödynnetään koreografiatyöskentely -tunnin (molempien tuntien ottaminen ei ole pakollista) oppeja, ja luodaan yhdessä osallistujien näköinen materiaali. Tule mukaan kokeilemaan ja nauttimaan! Tunnille voi osallistua kuka tahansa produktiosta kiinnostunut.

Hinnasto 4 vko

1x60min/vko  60€

1x75min/vko 70€

1x90min/vko 80€

2x60min/vko 100€

60+75min/vko 110€

75+75min/vko 120€

90+75min/vko 130€

90+90 tai 3x60min/vko 140€

60+60+75min (195min/vko) 150€

60+60+90min (210min/vko) 160€

60+75+90min (225min/vko)170€

90+90+60 (240min/vko) 180€  —> Anytime hinta

Tunnit laskutetaan ilmoittautumisajan päätyttyä kun tiedetään, mitkä ryhmät toteutuu. Ilmoittautuminen tunneille on sitova ja poissaolot voi korvata muilla saman mittaisilla tunneilla.