Usein Kysytyt Kysymykset

Tältä sivulta löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.

Pitääkö uudelle lukuvuodelle ilmoittautua uudestaan?

Tanssikoulun tunneille ilmoittaudutaan aina syksyisin uudestaan, koska tanssikoulun uusi lukukausi alkaa elokuussa. Kevätlukukaudelle ei tarvitse ilmoittautua uudestaan, kun on syksyllä tehnyt ilmoittautumisen.

Jos ilmoittaudun väärän tasoiseen ryhmään tai lajiin,josta en pidä, saako ryhmää vaihtaa?

Tanssikoulun tunteihin saa tutustua 30€ ilmoittautumismaksulla 2 viikon ajan. Mikäli tämän kahden viikon aikana ilmenee, että taso tai ryhmä ei sovi, muutos voidaan tehdä. Kaikista tunteihin liittyvistä muutoksista pitää sopia ryhmän opettajan ja Elinan (rehtori) kanssa.

Milloin tanssitunnit laskutetaan?

Vanhojen oppilaiden laskutus alkaa heti kauden alkaessa. Uusien oppilaiden laskutus alkaa kaksi viikkoa kauden alkamisen jälkeen.

Onko näytöksiin pakko osallistua?

Ketään ei pakoteta esiintymään. Jos et halua osallistua näytökseen, ilmoita siitä opettajallesi mahdollisimman pian kauden alussa, jotta hän voi ottaa asian huomioon koreografiaa suunnitellessaan.

Miksi sähköpostiini ei tule tanssikoulun viestit?

Eri sähköpostijärjestelmissä on erilaiset roskapostisuodattimet. Vaikka Hobiver ja Maventa ovat lähettäjinä luotettuja, on silti mahdollista että em. lähettäjiltä tulevat viestit päätyvät roskapostikansioon. Huomioithan myös,ettet itse merkkaa tanssikoululta tulevia tiedotteita roskapostiksi.

En halua jatkaa tanssitunneilla enää kevätlukukaudella. Miten toimin?

Jos haluat lopettaa kesken lukuvuoden, oppilaspaikka tulee irtisanoa 15.12 mennessä kirjallisesti osoitteeseen elina@kuopiontanssistudio.fi.

Haluaisin ilmoittaa lapseni lastentanssitunneille, mutten ole varma viihtyykö lapseni tunneilla. Miten toimin?

Lastentanssitunneille voi ilmoittautua mukaan ja 10€ ilmoittautumismaksulla voi kokeilla ensimmäisen kerran. Jos oppilas ei halua jatkaa, niin riittää kun ilmoitat asiasta osoitteeseen elina@kuopiontanssistudio.fi , niin oppilaspaikka vapautetaan muille. Jos kuitenkin tunti oli mieluisa, voi tunnilla jatkaa käymistä ihan normaalisti ja tunnit laskutetaan käytyjen kertojen perusteella aina kauden päätteeksi. Eli lastentanssin laskutus tapahtuu joulukuussa ja toukokuussa.

Olen ollut useita kertoja sairaana ja poissa tunneilta. Voiko poissaoloja korvata?

Kaikki tanssikoululle ilmoitetut poissaolot voi korvata. Poissaolon voi ilmoittaa tekstiviestillä numeroon 050 571 8187 tai sähköpostitse tunnin opettajalle. Korvaustunneiksi soveltuvat kaikki oman tuntisi tasoa vastaavan tasoiset tunnit. Korvaaminen tulee tehdä kuluvan lukukauden aikana.