Tervetuloa ilmoittautumaan syksyn 2021 tunneille!

Lukujärjestys on nyt värikoodattu, eli luet lukujärjestystä näin:

Alkeet, alkeisjatko ja avoin taso : vaalea vihreä

Keskitaso, keskijatko, tasot 1 ja 2 : vaalea keltainen

Jatkotaso, taso 3 : turkoosi

Ek-luokat: valkoinen

Lukujärjestyksessä on myös muutamia KM merkattuja tunteja. Ne ovat kertamaksutunteja, joihin varataan paikka osoitteessa vello.fi/kuopiontanssistudio Jos haluat ilmoittautua kertamaksutunneille koko kaudeksi, se onnistuu myös Vellossa. Ilmoittautuminen kertamaksutunnille tulee tehdä vuorokautta aiemmin, jotta opettaja tietää, onko tunnille tulossa oppilaita.

Tiesitkö, että meillä käy maksuvälineenä myös Smartum, E-passi, Edenred sekä nyt uutena Eazybreak! Nämä työnantajaedut ovat asiakkaan henkilökohtaisia! Niillä ei voi maksaa lapsen harrastusta.

Osa syksyn ryhmistä alkaa elokuun lopussa tai syyskuun alussa. Ryhmän aloituspäivän näet ilmoittautumisen yhteydessä Hobiverissa. Jos olet vanha oppilas, käytä ilmoittautuessasi olemassa olevia Hobiver-tunnuksia.

Mikäli haluat lisätietoja tunneista, ota meihin yhteyttä. Opettajien sähköpostit löytyvät opettajat-sivulta. Rehtori Elina vastaa puheluihin juhannukseen saakka ja taas elokuun alusta alkaen numerossa 050 571 8187

Ek-haku on käynnissä edelleen kesäkuun loppuun saakka. Siitä löytyy erillinen postaus täältä ajankohtaista sivulta!

Tervetuloa tanssimaan! Syyskausi alkaa 16.8.2021!