Tutustu Meihin

Mitä on Kuopion tanssistudio?

 

Kuopion Tanssistudio on perinteikäs kuopiolainen tanssikoulu, joka on toiminut Sektorin liikekeskuksen 4:ssä kerroksessa vuodesta 1988 lähtien.
Meidän arvomme ovat laadukas ja turvallinen tanssiopetus sekä hyvä, lämminhenkinen ilmapiiri, jossa jokainen oppilas on yhtä tärkeä. Haluamme edistää terveyttä ja elinikäistä oppimista tanssin harrastamisen avulla ja mahdollistaa pitkäjänteisille ja päämäärätietoisille oppilaille koulutuksen, jonka jälkeen on mahdollista hakea tanssin ammattiopintoihin.
Vaikka Tanssistudiolla on Kuopiossa pitkät perinteet, me kehitämme ja uudistamme niin osaamistamme kuin toimintaamme koko ajan. Tanssistudio sai tanssin taiteenperusopetuksen laajan oppimäärän toteuttamisluvan yleisen oppimäärän rinnalle kesällä 2018. Laajan oppimäärän opetussuunnitelma on pitkällisen kehitysprosessin tulos ja mahdollistaa tuntimäärien ja lajivalikoiman laajenemisen edelleen.
Tanssistudiolla on hyvä kaikkien harrastaa niin omaksi ilokseen kuin ammatista haaveillen. Tehdään yhdessä tanssista osa tervettä elämää ja iloista arkipäivää.

Opettajat

 

Elina Turpeinen

Elina Turpeinen

Tanssikoulun rehtori

Mari Knuutila

Mari Knuutila

mariknuutila@kuopiontanssistudio.fi