Hinnasto

Hinnasto Kuopion Tanssistudiolla
15.8.2022 alkaen

Tanssin taiteenperusopetuksen Lukukausimaksu
(17 vkoa)
Kertamaksu
45min./vko 184€
60min./vko 252€
75min./vko 293€
90min./vko 334€
105min./vko 375€
120min./vko 473€
135min./vko 513€
150min./vko 553€
165min./vko 588€
180min./vko 623€
195min./vko 655€
210min./vko 685€
225min./vko 715€
240min./vko 745€
255min./vko 765€
270min./vko 785€
285min./vko 800€
300min./vko 815€
315min./vko 830€
330min./vko 840€
345min./vko 850€
45min. lastentanssi 11€
60min. lastentanssi 13€
90min. aikuiset. 22€
75min. aikuiset. 19€
60min. aikuiset. 17€

Ilmoittautumismaksu:

Oppilas suorittaa maksun ( 10€ lastentanssi, 30€ muu perusopetus) lukuvuodelle ilmoittautumisen yhteydessä.

Maksu maksetaan tilille

FI 05 5609 1820 0631 64

Viesti: Oppilaan nimi/KPO

Ilmoittautumismaksu vahvistaa ilmoittautumisen ja se vähennetään lukukausimaksusta.

Tutustu tanssikoulun maksukäytäntöihin hinnaston alla!

Tanssistudion maksukäytännöt

Kuopion Tanssistudion tanssin taiteenperusopetuksen tunneille osallistutaan ensisijaisesti lukukausimaksulla. Lukukauden kesto on n. 17 viikkoa.

Kertamaksulla voi osallistua lastentanssiin ja osaan aikuisten tunneista.

Muina maksuvälineinä hyväksymme Smartum kulttuuri- ja liikuntaseteleitä e-passin ja Edenred-mobiilimaksun. Näitä maksuvälineitä voi asiakas käyttää vain omien tuntiensa maksamiseen.

Ilmoittautumismaksu

Jokainen asiakas maksaa ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittautumismaksun. Ilmoittautuminen ryhmiin ja paikanvaraus ryhmissä vahvistetaan maksamalla ilmoittautumismaksu. Ilmoittautuminen on voimassa sen lukuvuoden, minkä kuluessa ilmoittautuminen on tehty.

Lastentanssin asiakkaille (lastentanssi 3-4v, lastentanssi 4-5v ja lastentanssi 5-6v) ilmoittautumismaksu on 10€ ja se kattaa ensimmäisen tunnin.

Muille asiakkaille ilmoittautumismaksu on 30€ ja se kattaa uusilla asiakkailla kahden ensimmäisen viikon aikana tutustumisen ryhmissä, joihin asiakas on ilmoittautunut.

Vanhoilla asiakkailla ilmoittautumismaksu kattaa myös kokeilutunnit, mikäli asiakas haluaa kokeilla jotain uutta lajia entisten lisäksi.

Ilmoittautumismaksu maksetaan vain kerran lukuvuodessa ja vähennetään sen lukukauden lukukausimaksusta, jolloin asiakas on ilmoittautunut tunneille.

Jos asiakas ei saavu kokeilemaan tunteja, joille on ilmoittautunut, ilmoittautumismaksua ei palauteta. Ilmoittautumismaksu palautetaan vain siinä tapauksessa, että ryhmät joihin asiakas on ilmoittautunut, eivät ala ollenkaan.

Ilmoittautumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Kuopion Tanssistudion tilille:

FI 05 5609 1820 0631 64

Maksuun tulee laittaa viestiksi oppilaan nimi ja lyhenne KPO.

Mikäli maksua ei ole maksettu tuntien alkaessa, ei oppilaalle voida varata paikkaa ryhmästä.

Lukukausimaksu:

Tanssikoulun lukukausimaksu laskutetaan puolivuosittain. Laskutus tapahtuu automaattisesti ilmoittautumistapahtuman perusteella valittujen tuntien mukaan. Järjestelmä laskee tuntihinnan valittujen tuntien yhteenlasketun minuuttimäärän perusteella. Asiakas valitsee ilmoittautumisen yhteydessä laskutustavaksi joko sähköpostilaskun tai paperilaskun. Paperilaskusta sekä erissä maksamisesta peritään laskutuslisä. Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista myös valita erissä maksaminen.

Kun lukukausi alkaa, asiakkaalla on kaksi viikkoa aikaa tutustua tunteihin ja tehdä haluamansa tuntivalinnat. Jos ilmoittautumisen yhteydessä valitut tunnit muuttuvat tämän kahden viikon aikana tai asiakas ei halua jatkaa asiakkkaana, tulee asiakkaan ilmoittaa siitä kirjallisesti osoitteeseen elina@kuopiontanssistudio.fi, jotta oppilasrekisteri ja ilmoittautumistiedot voidaan saattaa ajantasalle.

Muutosten ilmoittaminen tanssikoululle on asiakkaan omalla vastuulla. Jos muutoksia ei ilmoiteta, laskutus tapahtuu annettujen tietojen perusteella.

Jos asiakas haluaa luopua oppilaspaikastaan syyskauden lopussa, tulee oppilaspaikka irtisanoa kirjallisesti joulukuun 15. mennessä. Irtisanominen on tärkeää, jotta ryhmiin voidaan ottaa uusia oppilaita kevään ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli oppilaspaikkaa ei ole irtisanottu, kevätkausi laskutetaan normaalisti.

Jos oppilas omasta tahdostaan keskeyttää opintonsa kesken lukukauden, lukukausimaksua ei palauteta. Lukukausimaksua hyvitetään vain siinä tapauksessa, että tunneilla käyminen keskeytyy sairauden/loukkaantumisen takia. Lukukausimaksu hyvitetään vain lääkärintodistuksen perusteella.

Alennukset

Jos tanssikoulun asiakkaana on samasta perheestä useampi henkilö, myönnetään perheenjäsenille prosentuaalinen alennus lukukausimaksusta. Jos perheenjäseniä on kaksi, molemmat perheenjäsenet saavat 5% alennuksen. Jos jäseniä on kolme tai enemmän, alennus on 10%/henkilö.

Jos jokin tunti alkaa myöhemmin kuin normaali lukukausi, otetaan se huomioon lukukausimaksussa prosentuaalisena vähennyksenä, joka riippuu ryhmän aloitusajankohdasta.

Maksujen erääntyminen

Mikäli asiakas jättää maksamatta lukukausimaksun eräpäivään mennessä, tulee maksuhuomautus. Huomautukseen lisätään laskutuslisä ja viivästyskorko.

Jos asiakas on valinnut erissä maksamisen vaihtoehdon, ja toistuvasti jättää maksamatta eriä ajallaan, voidaan oikeus erissä maksamiseen evätä täysin.

Kaikki maksamattomat oppilasmaksut voivat johtaa oppilaspaikan menetykseen kesken lukukauden.