Tanssistudio avaa uuden ek-haun syksyllä 2021 aloittavaan uuteen erikoiskoulutusryhmään. Haku on tarkoitettu yli 11-vuotiaille, vähintään yli 3 vuotta tanssia harrastaneille tanssijoille joita kiinnostaa tavoitteellinen tanssin harrastaminen sekä katselmuksiin ja kilpailuihin osallistuminen. Ek-toiminnan keskeinen tavoite on esiintyvän ryhmän tavoitteellinen kouluttaminen ja monipuolisten tanssivalmiuksen kehittäminen sekä monipuolisten esiintymismahdollisuuksien tarjoaminen oppilaille.  Ek-luokka edellyttää sitoutumista harrastamiseen ja omiin ryhmäkavereihin.

Ek-toimintaan kuuluu kaksi ryhmän omaa viikkotuntia ja sen lisäksi ek-oppilaat voivat valita tanssikoulun lukujärjestyksestä 2-4 muuta viikkotuntia kiinnostuksensa mukaan. Ek-maksu on 790€ lukukaudessa ja se laskutetaan kaksi kertaa vuodessa. Lukukausimaksun voi maksaa erissä. Ek-luokkien opetukseen kuuluu myös vierailevien opettajien workshopit, joita järjestetään vuosittain. Workshopit sijoittuvat yleensä viikonloppuihin.

Ek-luokka pyrkii osallistumaan seuraaviin tapahtumiin vuosittain:

  • Jazzkisat Tampereella marraskuussa
  • Polkuja-kisat tammikuussa Kuopiossa
  • Kajaanin Tanssit koreografiakatselmuksen karsinta
  • Arktiset Askeleet tanssikatselmuksen karsinta
  • Estradi-tanssikilpailu
  • Dance & Show tanssikilpailu

Hakuohjeet:

Kirjoita vapaamuotoinen sähköpostihakemus, jossa kerrot seuraavat asiat:

  • nimesi ja ikäsi
  • tanssitaustasi
  • syy, miksi kiinnostuit ek-luokasta
  • omat ajatuksesi motivaatiosta ja harrastamiseen sitoutumisesta

Lähetä kirjallinen hakemus osoitteeseen elina@kuopiontanssistudio.fi 20.9  mennessä. Luokalle otetaan 10-12 tanssijaa.