Nyt jos koskaan on mahtava mahdollisuus päästä kesäfiilikseen tanssin keinoin.
Tanssistudion kesäkausi on pullollaan mahtavia viikkotunteja ja woekshoppeja, joista löytyy takuulla jokaiselle jotain.
Seuraavassa listaus viikkotunneista ja workshopeista. Laitepilateksen ja barren kesätunnit julkaistaan pian!

Viikkotunnit: 

Ma 17.15 Lyrical keski-jatko (Riikka)

Tunnin valmistavat harjoitteet sekä tanssitekniikka perustuvat jazztanssiin. Tunnin päätavoite on kuitenkin koreografian harjoittelussa. Lisäksi käydään läpi keinoja vahvan läsnäolon sekä koreografian vaatiman ilmaisun ylläpitämiseen.

Ma 19.30 Aikuisbaletti avoin taso (Laura)

Tunneilla harjoitellaan baletin perustekniikkaa tangossa ja keskilattialla sekä hyödynnetään opittuja asioita tanssillisessa sarjassa. Avoimen tason tunneille ovat tervetulleita kaikki baletista kiinnostuneet uusista aloittelijoista aiemmin tanssia harrastaneisiin!

Ti klo 17.00 Lasten kesätunti 7+ (Annika)

Tällä tunnilla sukelletaan tanssin vauhdikkaaseen maailmaan. Harjoitellaan yhdessä tanssin alkeita pelien ja leikkien kautta sekä temppuillaan ja hassutellaan! Mukaan tarvitset juomapullon ja päälle mukavat vaatteet.

Ti klo 18.00 Showjazz aikuiset avoin (Annika)

Tunneilla harjoitellaan jazztanssin tekniikkaa rennoin mielin, harjoitellaan erilaisia liikeyhdistelmiä ja tanssitaan menevän musiikin pariin. Tunnit koostuvat lämmittelystä, tekniikkaharjoitteista sekä tanssisarjasta, joka koostuu tunnilla opituista asioista. Mukaan tarvitset juomapullon ja päälle mukavat vaatteet.

Ti klo 19.00 Hip hop aikuiset avoin (Mira)

Tällä rennon groovaavalla tunnilla pistetään lenkkaria toisen eteen hip hop -tanssin peruselementtejä hyödyntäen. Tunnit rakentuvat erilaisista tekniikkaharjoitteista yhteisöllisyydellä höystettynä. Opitut asiat nivotaan lopulta meneväksi koreografiaksi. Tunti soveltuu niin uusille harrastajille kuin katutanssiin aiemmin tutustuneille.

Workshopit

27.5.  

18.15 Commercial 11+ (1x75min) Riikka 
Hinta 25€

Commercial workshop on kertaluontoinen tutustuminen commercialin maailmaan.

Workshopit 29.5 – 30.5 ja 5-6.6 

17.00 Contemporary fusion (4x75min)  Inka

Hinta 75€

Contemporary fusion on nykytanssiin pohjautuva tunti jossa eri tanssilajit yhdistyvät. Tunnilla tavoitellaan nykytanssille ominaista maadoitusta, ketteryyttä sekä painovoiman ja liikelaajuuksien käyttöä. Tanssityyli on monivivahteista ja harjoitukset musiikkilähtöisiä. Tunti on suunnattu tanssijoille, joilla on usean vuoden nykytanssitausta.

18.15 Commercial jazz (4x60min) Inka

Hinta 60€

Tällä vauhdikkaalla ja musikaalisella tunnilla pääset harjoittelemaan esiintyjyyttä itsevarmalla asenteella. Tunti pohjautuu jazztekniikkaan sisältäen vaikutteita eri tanssilajeista. Tunti koostuu lämmittelystä, tekniikkaosiosta sekä loppusarjasta.

19.15 Hyppy- ja tanssitekniikka 13+ (4x90min) Annika

Hinta 85€

Workshopilla tehdään voima/liikkuvuus harjoitteita, vahvistetaan kehon linjauksia ja tanssitekniikkaa sekä tietysti hypitään ja pyöritään! Workshop soveltuu keskitason oppilaille, 13+ vuotiaille.

Workshopit 12-13.6 ja 19-20.6

17.00 Showjazz alkeisjatko/keskitaso (4x75min) Marikki

Hinta 75€

Showjazzissa yhdistyvät rytmikkään jazztanssin ja näyttävän showtanssin piirteet. Tunnilla tehdään valmistavia tekniikkaharjoitteita, hyppyjä, piruetteja sekä monipuolisia tanssisarjoja, joissa korostuu ilmaisu ja eläytyminen. Tunnilla käytetään erilaisia musiikkeja, joiden avulla luodaan eri tunnelmia. Showjazz-tiiviskurssille voivat osallistua aloittelijat sekä muutaman vuoden tanssia harrastaneet nuoret.

18.15 Jazz alkeet aikuiset (4x60min) Marikki

Hinta 65€

Jazztanssi on rytmikäs ja vauhdikas tanssilaji, jossa musikaalisuus ja juurevuus ovat tärkeässä roolissa. Jazz aikuiset alkeet -tiiviskurssilla opetellaan mukaansatempaavia tanssisarjoja sekä jazztanssille ominaisia perusliikkeitä ja tanssitekniikkaa hauskanpitoa unohtamatta. Voit osallistua tiiviskurssille ilman aiempaa tanssikokemusta.

Vain to 13.6 17.15 Soololattari aikuiset avoin taso (1x75min) Arto
Hinta 25€

Tunti on tarkoitettu kaikille tanssimisesta ja lattarirytmeistä kiinnostuneille. Tunnilla tehdään lämmittelyt ja rakennetaan samban peruselementeistä sähäkkä ja hyväntuulinen koreografia, joka nostaa hymyn korviin ja hien pintaan.

19.15 Latin show keski-jatko (1x75min) Arto
Hinta 25€

Tunti on suunnattu tanssijoille, joilla on kokemusta tanssista. Eikä tietenkään haittaa, jos lattarirytmit on lähellä sydäntä. Olet harrastanut soololajeja muutaman vuoden ja osaat liikkua musiikkiin omalla tyylillä. Mukaan pääsee toki myös paritanssijat, joilla on kokemusta latinorytmeistä jatkotasolta. Tunnilla rakennetaan vauhdikas cha cha – koreografia.

Workshopit 9-10.6 ja 16-17.6

Tukea tanssitekniikkaan aikuisille su klo 16 ja ma klo 19) 4x90min Elina

Hinta 85€

Tukea tanssitekniikkaan workshopissa tutkitaan tanssitekniikan yleisimpiä elementtejä kuten tasapainoa, aukikiertoa, piruettia ja hyppyjä kehonhallinnan ja lihasten kytkennän näkökulmasta. Workshopissa saat selkeitä käytännön vinkkejä miten voit kehittää omaa tanssitekniikkaasi.

Workshop 3.6,10.6 ja 17.6

18.30 Tutustu balettiin 10+ (3x60min) Laura

Hinta 55€

Tällä tunnilla pääset kokeilemaan balettia matalalla kynnyksellä! Tunnilla harjoitellaan baletin perustekniikkaa ja tehdään pientä koreografiaa. Tunnille osallistuminen ei vaadi aiempaa tanssikokemusta, joten kaikki ovat tervetulleita kokeilemaan!

Viikkotuntien hinnat:
1x60min/vko 65€
1x75min/vko 75€
1x90min/vko 85€

Yhdistelmähinnat: 
2x60min viikossa (voi olla viikkotunti + 4x60min workshop) 125€
60 + 75min viikossa (voi olla viikkotunti ja  workshop) 135€
2x75min viikossa (voi olla viikkotunti ja 4x75min workshop) 145€
75min + 90min viikossa (voi olla viikkotunti ja workshop) 155€
Yksittäiset 25€ maksavat workshopit laskutetaan yhdistelmähinnan päälle. Yksittäisten workshop-päivien hinnoissa ei ole alennuksia.

Muistathan, että maksuvälineenä käy myös yleisimmät liikuntaedut. Ilmoittauduthan kesätunnille viimeistään 3 vrk ennen kurssin alkua.