Kiinnostaako sinua hyvä ryhmäfiilis, tavoitteellinen tanssin harrastaminen sekä osallistuminen tanssikilpailuihin ja katselmuksiin? Oletko harrastanut tanssia aktiivisesti jo vähintään 4 vuotta? Hae mukaan ek- opetukseen!

Kuopion Tanssistudiolla on 4 erikoiskoulutusluokkaa:

Ek- valmennus yli 10v. oppilaille (1x60min/vko)

Ek 1  yli 12v. oppilaille (2x75min/vko)

Ek 2 yli 14v. oppilaille (2x75min/vko)

Ek 3 yli 16v. oppilaille (2x75min/vko)

Ek-opetus koostuu kahdesta ryhmän omasta viikkotunnista, joista toinen on tekniikkaa ja toinen koreografiaa. Sen lisäksi opetukseen kuuluu pakollisena vierailevien opettajien workshopit joita järjestetään useita kertoja vuodessa. Workshop- opetus järjestetään pääsääntöisesti viikonloppuisin.

Kaudella 2019-2020 ek- luokkien vieraileva koreografi oli Suvi Salmi Tampereelta.

Ek-maksu lukukaudelta on 795€ joka sisältää ek- viikkotunnit, workshop- opetuksen sekä rajatun määrän muita viikkotunteja.

Kilpailu- ja katselmuskuluista oppilas vastaa itse.

Voit hakea Kuopion Tanssistudion ek-luokalle seuraavasti:

Lähetä vapaamuotoinen kirjallinen hakemus osoitteeseen elina@kuopiontanssistudio.fi 15.7.2020 mennessä. Kuvaile hakemuksessa harrastustaustaasi ja motivaatiotasi tanssin harrastamiseen sekä kykyäsi sitoutua opetukseen. Hakemuksesta tulee käydä ilmi ikäsi sekä tanssilajit, joita olet harrastanut. Tanssiharrastustaustaa ek-luokalle hakemiseen täytyy olla vähintään 4 vuotta.

Kun olemme saaneet hakemuksesi, otamme sinuun yhteyttä heinäkuun loppuun mennessä ja kerromme jatkosta.

Hae rohkeasti mukaan!

Lisätietoja:

elina@kuopiontanssistudio.fi

050 571 8187