Kiinnostaako sinua hyvä ryhmäfiilis, tavoitteellinen tanssin harrastaminen sekä osallistuminen tanssikilpailuihin ja katselmuksiin? Oletko harrastanut tanssia aktiivisesti jo vähintään 2 vuotta? Hae mukaan ek- opetukseen!

Kuopion Tanssistudiolla on 3 erikoiskoulutusluokkaa:

Ek 1  9-12v. oppilaille (1x75min/vko)

Ek 2 yli 14v. oppilaille (2x75min/vko)

Ek 3 yli 16v. oppilaille (2x75min/vko)

Ek 1-ryhmä on tavoitteelliseen harrastamiseen tutustuva ryhmä, jolla on yksi ek-tunti viikossa. Ek 1- ryhmän opetus hinnoitellaan normaalin tuntihinnaston mukaisesti.

Ek 2 ja 3 -opetus koostuu kahdesta ryhmän omasta viikkotunnista, joista toinen on tekniikkaa ja toinen koreografiaa. Sen lisäksi opetukseen kuuluu pakollisena vierailevien opettajien workshopit, joita järjestetään useita kertoja vuodessa. Workshop- opetus järjestetään pääsääntöisesti viikonloppuisin.

Kaudella 2019-2020 ek-luokkien vieraileva koreografi oli Suvi Salmi Tampereelta.

Ek 2 ja 3 luokkien maksu lukukaudelta on 795€ joka sisältää ek- viikkotunnit, workshop- opetuksen sekä osallistumisen maksimissaan neljälle muulle viikkotunnille.

Kilpailu- ja katselmuskuluista oppilas vastaa itse.

Voit hakea Kuopion Tanssistudion ek-luokalle seuraavasti:

Lähetä vapaamuotoinen kirjallinen hakemus osoitteeseen elina@kuopiontanssistudio.fi 10.8.2020 mennessä. Kuvaile hakemuksessa harrastustaustaasi ja motivaatiotasi tanssin harrastamiseen sekä kykyäsi sitoutua opetukseen. Hakemuksesta tulee käydä ilmi ikäsi sekä tanssilajit, joita olet harrastanut. Tanssiharrastustaustaa ek 1 -luokalle hakemiseen täytyy olla vähintään 2 vuotta ja ek 2-luokalle vähintään 4 vuotta. Ek 3-luokalle voi hakea, kun taustaa löytyy yli 5 vuotta.

Kun olemme saaneet hakemuksesi, otamme sinuun yhteyttä ja kerromme jatkosta.

Hae rohkeasti mukaan!

Lisätietoja:

elina@kuopiontanssistudio.fi

050 571 8187