EK-luokka

Kuopion Tanssistudion tanssin taiteenperusopetuksen laajan oppimäärän opetukseen kuuluu erikoiskoulutusluokkatoiminta.
Erikoiskoulutusluokalle haetaan kirjallisesti ja luokalle voidaan järjestää pääsykoe. Syksyllä 2021 perustetaan uusi Ek 1-luokka 11-14v. tanssijoille. Hakuaika Ek-1 luokalle on syyskuun 15. saakka. Perustamme myös uuden valmennusryhmän yli 17v. tanssijoille. Ryhmään haetaan tanssijoita syyskuun alkuun saakka. Lisätietoja osoitteesta elina@kuopiontanssistudio.fi

Luokkatason määrittyminen riippuu oppilaan iästä, tanssitaustasta ja taitotasosta.
Ek-luokalle otetaan oppilaita, jotka ovat tavoitteellisia ja päämäärätietoisia tanssiopinnoissaan ja valmiita sitoutumaan tiettyyn määrään tunteja viikossa.
Ek-luokat edustavat tanssikoulua valtakunnallisissa kilpailuissa ja katselmuksissa.

Ek-luokkien opetukseen kuuluu myös viikonloppuisin järjestettävää workshop-opetusta vierailevan opettajan johdolla. Tämä workshop-opetus on pakollista kaikille ek-osallistujille, koska workshopeissa tehdään usein kisa- tai näytöskoreografiaa.

Ek-luokkien toimintaan kuuluu vanhempaintoimikunta, joka auttaa katselmusmatkojen ja muun toiminnan järjestämisessä ja varainkeruussa. Vanhempaintoimikunta kokoontuu vanhempainilloissa noin 4-6 kertaa vuodessa.

Syksyllä 2021 Tanssistudio perustaa uuden Ek1-luokan 11-14 vuotiaille tanssijoille. Ryhmään haetaan kirjallisesti vapaamuotoisella hakemuksella, jossa kerrotaan hakijan tanssitaustasta ja motivaatiosta tavoitteelliseen tanssiharjoitteluun.

Lisätietoja ek-luokille hakemisesta voi kysyä Riikalta ja Elinalta:

riikka@kuopiontanssistudio.fi
elina@kuopiontanssistudio.fi

Syksyllä 2021 perustetaan uusi Ek1 -luokka. Hakuaikaa on syyskuun 15. saakka.

 

Ryhmät ja tasot

Luokkatasoja on kaksi:

Ek 1 : yli 11v. tanssijoille.

Ek 3: yli 15v. tanssijoille.