EK-luokka

Kuopion Tanssistudion tanssin taiteenperusopetuksen laajan oppimäärän opetukseen kuuluu erikoiskoulutusluokkatoiminta.
Erikoiskoulutusluokalle haetaan kirjallisesti ja luokalle voidaan järjestää pääsykoe. Syksyllä 2020 perustetaan uusi Ek 1-luokka 10-13v. tanssijoille. Hakuaika Ek-1 luokalle on 10.8 saakka. Ek 2 ja 3 luokille tulee hakea 3.8 mennessä.

Luokkatason määrittyminen riippuu oppilaan iästä, tanssitaustasta ja taitotasosta.
Ek-luokalle otetaan oppilaita, jotka ovat tavoitteellisia ja päämäärätietoisia tanssiopinnoissaan ja valmiita sitoutumaan tiettyyn määrään tunteja viikossa.
Ek-luokat edustavat tanssikoulua valtakunnallisissa kilpailuissa ja katselmuksissa.

Ek-luokkien opetukseen kuuluu myös viikonloppuisin järjestettävää workshop-opetusta vierailevan opettajan johdolla. Tämä workshop-opetus on pakollista kaikille ek-osallistujille, koska workshopeissa tehdään usein kisa- tai näytöskoreografiaa.

Ek-luokkien toimintaan kuuluu vanhempaintoimikunta, joka auttaa katselmusmatkojen ja muun toiminnan järjestämisessä ja varainkeruussa. Vanhempaintoimikunta kokoontuu vanhempainilloissa noin 4-6 kertaa vuodessa.

Syksyllä 2020 Tanssistudio perustaa uuden Ek1-luokan 10-13 vuotiaille tanssijoille. Ryhmään haetaan kirjallisesti vapaamuotoisella hakemuksella, jossa kerrotaan hakijan tanssitaustasta ja motivaatiosta tavoitteelliseen tanssiharjoitteluun. 

Lisätietoja ek-luokille hakemisesta voi kysyä Riikalta ja Elinalta:

riikka@kuopiontanssistudio.fi
elina@kuopiontanssistudio.fi

Syksyllä 2020 perustetaan uusi Ek1 -luokka. Hakuaikaa on 10.8.2020 saakka.

 

Ryhmät ja tasot

Luokkatasoja on kolme:

Ek 1 : yli 10v. tanssijoille.
Ek 2 : yli 14v. tanssijoille.
Ek 3: yli 16v. tanssijoille.