ALoitamme elokuussa 2023 laitepilatestuntien tarjoamisen Kuopion Tanssistudiolla.

Laitepilates on matalasykkeistä, intensiivistä harjoittelua, jossa harjoittelun teho perustuu laitteiden jousivastuksiin sekä huollelliseen ja keskittyneeseen harjoitustapaan. Laitepilatestunnit ovat pienryhmissä toteutettavia tunteja, joissa jokainen asiakas saa yksilöllistä avustusta tarpeen mukaan.

Laitepilatesharjoittelussa kunnioitetaan pilateksen periaatteita, joita ovat hengitys, kehon keskustan käyttö, keskittyminen, tarkkuus, hallinta ja liikkeen virtaavuus. Mikäli sinulla ei ole aiempaa kokemusta pilateksesta, harjoittelun voi aloittaa laitteilla, joiden avulla saat helpommin tuntuman oikeisiin lihaksiin sekä ohjausta kehon linjauksiin.

Tunneilla käytettäviä laitteita on 4:

Reformer
Wunda-chair
Step barrel
Jousiseinä

Tutustu laitepilatekseen peruskurssilla tutustut kaikkien 4 laitteen toimintaperiaatteeseen ja käytön perusteisin, sekä harjoittelet alkeistason materiaalia. Kun laitepilateksen tutustumiskurssi on käyty, voit siirtyä viikkoryhmiin.

Lisätietoa laiteharjoittelusta voit kysyä Elinalta: elina@kuopiontanssistudio.fi

Ilmoittautuminen elokuun Tutustu laitepilatekseen-intensiiveihin on nyt avattu samoin kuin lukujärjestyksessä näkyviin laitepilateksen viikkotunteihin.

Hinnasto:

Peruskurssi 120€ (4x60min)

Kertamaksu 25€

10x kortti 230€

Lukukausimaksu 350€

Mikäli olet tanssikoulun tanssinharrastaja saat -20% alennusta laitepilateksen viikkotunneista. HUOM! Alennus ei koske peruskurssia.

Mikäli jatkat viikkoryhmiin suoraan peruskurssilta, saat -10% alennuksen.

Maksuvälineenä käy myös yleisimmät liikuntaedut.

Tervetuloa testaamaan!