Kesälukukausi on tänä vuonna värikas ja monipuolinen. Tuttujen tuntien lisäksi valikoimassa on myös afroa, Limon´-tyylistä nykytanssia, lyrical jazzia, hip hopia aikuisille ja paljon muuta kivaa.

Kesälukukausi alkaa 30.5 ja loppuu 17.6

Lue tästä tuntikuvaukset:

Maanantai:

Lyrical jazz 18+ (17.00-18.15)

Jazztanssia korostaen ilmaisua ja musiikin tunnelmaa sekä rytmiikkaa! Tunneilla tehdään teknisiä sekä tilassa ja tasoissa eri tavoin liikkuvia harjoitteita mutta pääasiallinen tavoite on harjoitella pidempää loppusarjaa. Tunti tarkoitettu jatkotason oppilaille (suositeltu lajitekninen kokemus väh. 5 vuotta.)

Afro avoin taso (18.15-19.15)

Avoimen tason tunti, jossa tutustutaan perinteisiin länsi-afrikkalaisiin tansseihin. Länsi-afrikkalaisissa tansseissa musiikki, rytmi ja liike kuuluvat saumattomasti yhteen. Liikkeet ovat laajoja ja kokonaisvaltaisia. Tunnit koostuvat alkulämmittelyistä, lattian poikki tehtävistä askelharjoituksista, tanssikoreografioista ja loppuvenyttelyistä. Afrotanssi sopii kaikille, jotka haluavat löytää omaan kehonkäyttöönsä lisää rentoutta ja nauttia liikkeen ilosta! Osallistuaksesi tunnille, sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta afrotanssista.

Barre avoin taso (17.00 – 18.00)

Avoimen tason monipuolinen ja tehokas tunti, joka vahvistaa etenkin pakaroita, reisiä ja keskivartaloa. Tunneilla treenataan musiikin tahdissa balettitankoa apuna käyttäen. Kaikki liikkeet pyritään tekemään huolellisesti ja hallitusti, kiinnittäen erityistä huomiota alaraajojen linjaukseen ja lantion hallintaan sekä keskivartalon tukeen. Barren juuret ovat klassisen baletin tankoharjoittelussa sekä Lotte Berkin kuntoutusta ja baletin tekniikkatreeniä yhdistävässä metodissa. Osallistuaksesi tunnille, sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla aiempaa tanssitaustaa.

Aikuisbaletti avoin taso (18.00-19.00)

Tunnilla harjoitellaan baletin perusliikkeitä tangossa ja keskilattialla rauhallisessa tahdissa. Tuntisisältöön kuuluvat myös erilaiset taivutukset ja venytykset, jotka parantavat liikkuvuutta.
Tunnille voi osallistua uudet aloittajat sekä sellaiset aikuisharrastajat, joilla on lajista vasta vähän kokemusta.

Tiistai

Showjazz nuoret 11+ (17.00-18.00)

Käydään läpi jazztanssin tekniikkaa hyödyntäen elementtejä showtanssista, kuten ilmaisua ja näyttävyyttä. Tunneilla harjoitellaan monipuolisten tekniikka- ja liikeharjoitusten lisäksi vauhdikasta loppusarjaa. Aiempaa lajikokemusta et tarvitse!

Jumps&Turns keski-jatko (18.15-19.15)

Käydään läpi jazztanssin tekniikkaa hyödyntäen elementtejä showtanssista, kuten ilmaisua ja näyttävyyttä. Tunneilla harjoitellaan monipuolisten tekniikka- ja liikeharjoitusten lisäksi vauhdikasta loppusarjaa. Aiempaa lajikokemusta et tarvitse!

Pilates (18.15-19.15)

Avoimen tason tunti, jossa tehdään paljon erilaisia keskivartalon syviä lihaksia aktivoivia harjoituksia sekä lapatukea ja lantion hallintaa kehittäviä liikkeitä. Pilatestunneilla kaikki liikkeet pyritään tekemään keskittyneesti ja hallitusti hengitystä apuna käyttäen. Tunti soveltuu pilateksen peruskurssin käyneille tai muuten lajiin jo aiemmin tutustuneille harrastajille.

Jazz aikuiset jatko (19.15-20.30)

Jazz jatko aikuiset tunnilla on pääpaino tanssillisissa keskilattiasarjoissa. Tunnilla tehdään myös tanssitekniikkaa, mutta upotettuna tilassa liikkuviin sarjoihin. Tavoitteena on päästä hyvään kesäfiilikseen mukaansa tempaavan musiikin ja liikkeen avulla.

FasciaMethod (19.15-20.15)

Avoimen tason kehonhuoltotunti, jossa yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu, kehonhallinta, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille ja faskiakäsittely pallolla. Lempeät, hengityksen tahtiin tehtävät liikkeet lisäävät liikkuvuutta sekä parantavat kehonhallintaa ja koordinaatiota. FasciaMethod-tunneilla käytettävä syvähengitys rauhoittaa myös mieltä ja rentouttaa kehoa. Tunti sopii kaikille, jotka haluavat edistää omaa hyvinvointiaan!

Keskiviikko

Baletti jatko (17.00-18.15)

Balettitunneilla pääpaino on liikkuvissa sarjoissa, joissa korostuu musikaalisuus ja liikkeen hengittävyys. Kesäkurssilla pääsee nauttimaan baletin ilmaisuvoimasta, kauneudesta ja ilosta unohtamatta monipuolista perustreeniä ja tekniikkaa. Tunti sopii jatkotason harrastajille.

Nykytanssi keski-jatko (18.15-19.30)

Tunti pidetään keskiviikkoisin klo 18.15-19.30. Nykytanssitunneilla harjoitellaan liikettä ja taukoa. Tunnilla keskitytään pidempään tanssilliseen loppusarjaan, josta kehittyy kurssin aikana oma pieni teos kesäiseen tanssisaliin. Sarjaa muokataan liiketehtävien ja improvisaation avulla sellaiseksi kokonaisuudeksi, josta näkyy jokaisen osallistujan oma käsiala. Tunti sopii perus- ja jatkotason harrastajille.

Torstai

Dancemix 7-9v (16.30-17.30)

Tunti pidetään keskiviikkoisin klo 18.15-19.30. Nykytanssitunneilla harjoitellaan liikettä ja taukoa. Tunnilla keskitytään pidempään tanssilliseen loppusarjaan, josta kehittyy kurssin aikana oma pieni teos kesäiseen tanssisaliin. Sarjaa muokataan liiketehtävien ja improvisaation avulla sellaiseksi kokonaisuudeksi, josta näkyy jokaisen osallistujan oma käsiala. Tunti sopii perus- ja jatkotason harrastajille.

Commercial 15+ (17.30-18.30)

Commercial-tunnilla pääpaino on koreografian harjoittelussa. Koreografia sekä tuntiharjoitteet saavat vaikutteita eri tanssityyleistä sekä tanssin kaupalliselta alalta, kuten artistien taustatanssijoilta. Tunnilla pääset kokemaan konserttilavoilla nähtävää liikekieltä sekä pitämään hauskaa! Tunnille suositellaan sisäkäyttöön soveltuvia kenkiä.

Hip hop aikuiset avoin (18.30-19.30)

Aikuisten hip hop -tunnilla pääpaino on hauskanpidossa ja yhdessä tanssimisessa! Tunnilla tutustutaan hip hop -tanssin perusteisiin helppojen harjoitteiden kautta sekä yhdistetään opitut asiat koreografiaksi. Et tarvitse aiempaa kokemusta tanssista, avoin mieli riittää! Tunnille suositellaan sisäkäyttöön soveltuvia kenkiä.

Perjantai

Limon´-vaikutteinen nykytanssi (18.00-19.15)

Tunti koostuu Limon´-tekniikka vaikutteisista keskilattiasarjoista, joista pääpaino on jalkatekniikan yhdistämisessä ylävartalon ja pään pehmeään yhdistämiseen liikkeessä. Tunnilla tutustutaan Limon -tekniikan pääperiaatteisiin lyhyiden liikkuvien sarjojen kautta pyrkien pureutumaan liikkeen laatuun ja kehonhallintaan.

Pilates ja venyttely (18.45-19.45)

Tuttuja pilatesliikkeitä sisältävä tunti maustettuna pitkillä venytyksillä. Tunnin tavoite on työskennellä kohti neutraalimpaa rangan asentoa vahvistaen ja venyttäen koko kehoa.

Kesäkauden hinnasto:

1x60min/vko 45€

1x75min/vko 55€

2x60min/vko 75€

2x75min/vko 85€

3x60min/vko 95€

2x75min+60min/vko 110€

3x75min/vko 120€

4x60min/vko 130€

5x60min/vko 145€
4x75min

6x60min/vko (anytime) 160€

Ilmoittaudu tunneille ennen kesäkauden alkua nettisivujen ilmoittaudu painikkeen kautta. Mikäli tunteja peruuntuu, ilmoitamme siitä sähköpostitse.