Cat People Tanssikoulu ja Kuopion Tanssistudio aloittavat online-tuntien tarjoamisen 4.11.2020. Tunnit striimataan zoom-palvelun kautta, ja tunneille ilmoittautuneet saavat tallenteen tunnista käyttöönsä kolmeksi viikoksi.

Online-valikoimassa on aluksi kehonhuoltolajeja.

Maanantai 20.00-21.00  Kehonhuolto

Tiistai 18.00-19.00 Miesten pilates

Keskiviikko 11.30-12.30 Barre

Keskiviikko 12.45-13.45 FasciaMethod

Perjantai 17.00- 18.00 Pilates ja venyttely

Tunneille voi osallistu kertamaksulla 13€ kerta. Kertamaksut laskutetaan varausten perusteella.

Tuntivaraukset tehdään päivä- ja tuntikohtaisesti osoitteessa vello.fi/kuopiontanssistudio

Vellossa voit varata yhden tunnin kerrallaan tai paikan samasta ryhmästä loppukaudeksi. Varaus tunnille tulee tehdä vähintään 6h ennen tunnin alkamista ja paikan voi perua viimeistään 3h ennen tunnin alkua. Kun olet tehnyt varauksen, saat striimilinkin sähköpostiisi ennen tunnin alkua.

Kaikki perumattomat varaukset laskutetaan kauden päätteeksi. Jokaisesta varauksesta asiakas saa tallenteen kyseisestä tunnista sähköpostiinsa seuraavan päivän kuluessa. Tallenne on salasanasuojattu ja käytössä 3 viikkoa. Voit käyttää tuntien maksamiseen liikuntaseteleitä,, kun otat yhteyttä osoitteeseen toimisto@kuopiontanssistudio.fi ja sovit asiasta. Maksuksi käy Smartum, Edenred sekä e-passi.

Online-tuntien sisältökuvaukset löytyvät Vellosta. Ohjaajina toimivat Tiina Hiekkala, Elina Turpeinen ja Jenni Päivänurmi-Vinni.