Syksyn katutanssiworkshopit aloittaa Kuopion tanssistudion oma opettaja Riikka Janhonen. Riikka korostaa opetuksessaan energisyyttä, oman tyylin esille tuomista ja lajin tekniikkaa variointia unohtamatta.
3.10. KLO 13.30-14.45 FREESTYLE JA OMAN TYYLIN KEHITTÄMINEN HIP HOPISSA
Workshop antaa työkaluja, vinkkejä ja ideoita oman liikkeen ja tyylin kehittämiseen ja rohkaisee antautumaan freestylen pariin. Lähestytään musiikin ja rytmin,yhteisöllisyyden ja keskustelun sekä erilaisten liikkeellisten harjoitteiden kautta! Yhtenä vahvana liikkeellisenä teemana on steppien variointi.
15-16.15 KOREOGRAFIA, KESKI-JATKOTASO
Tunnilla käydään läpi hip hop-koreografiaa, jota pyrimme jatkamaan marraskuun puolella toisella Riikan workshopilla. Koreografiaworkshopilla hyödynnetään myös aiemmalla workshopilla läpikäytyjä freestyle-teemoja.
Kummallakin workshopilla hyödyt hip hop-kokemuksesta mutta myös muiden lajien vahva osaaminen on avuksi!
Ensimmäisen workshop-viikonlopun hinta 35 e, koko syksyn workshopit 100 e.